Program ambulatoriu: L-V 10:00-21:00
Program spitalizare de zi: 12:00-21:00

Despre Noi

Pentru ca ne face placere sa ne vedem pacientii zambind, pentru ca ne respectam oamenii si nu in ultimul rand profesia pe care o practicam, incercam sa facem tot posibilul pentru a avea la dispozitia pacientilor nostri cea mai buna aparatura, cabinete spatioase si primitoare si persoane amabile.

Am demarat acest proiect medical cu ambitie si cu motivatia ca ceea ce facem este un prim pas pentru ca pacientul din Romania (si nu numai), sa fie tratat corespunzator, atat din punct de vedere medical cat si personal. Clinica pastreaza o legatura deosebit de apropiata cu pacientii sai, incercand sa se adapteze in permanenta nevoilor medicale si umane ale acestora, intr-o maniera profesionista, accesibila si prietenoasa, avand convingerea ca poate sa ofere sanatate femeilor de orice varsta.
Situata in zona ultracentrala a capitalei ( Piata Floreasca), activitatea clinicii se desfasoara intr-o cladire noua, moderna, cu camera si holuri spatioase, lift si circuite functionale, conform normelor sanitare international, finisaje si mobilier cu design placut care impreuna realizeaza un ambient deconectant, familial. Cladirea este structurata pe doua niveluri cu o cale de acces din exterior. La poarta functioneaza receptia clinicii unde se desfasoara activitatea de registratura medicala si relatiile cu publicul.

Etajele I si II sunt destinate activitatii spitalicesti cu urmatoarele compartimente:
-ambulatoriu de specialitate obstetrica ginecologie si o rezerva ultramodern echipata;
-spitalizare de zi cu sase paturi;
-blocul operator pentru interventiile de mica chirurgie;
-sectia de sterilizare.

Calitatea actului medical este garantata de catre echipa de medici competenti, recunoscuti si dedicati profesiei, de prezenta unui personal auxiliar bine pregatit , de aparatura medicala de ultima generatie achizitionata de la producatori de renume mondial precum- Siemens, Centrell, etc.- toate acestea contribuind la largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale.

Overmed, clinica femeii mereu tinere!

Programare
Nume
Nume
Ora

Chestionar satisfactie

În vederea aprecierii îngrijirilor medicale pe care le-ați primit în spitalul nostru și a creșterii calității acestora,vă rugăm să aveți amabilitatea de a răspunde întrebărilor din chestionarul de mai jos.

Vă rugăm să fiți sinceri și să alegeţi varianta care descrie cel mai bine situaţia dumneavoastră !

NU TREBUIE SĂ COMPLETAȚI NUMELE SAU PRENUMELE DUMNEAVOASTRĂ !!!

ACEST CHESTIONAR ESTE ANONIM !!! (Informaţia obţinută nu va fi asociată cu niciodată dumneavoastră.)