Program ambulatoriu: L-V 10:00-21:00
Program spitalizare de zi: 12:00-21:00

In ceea ce priveste educatia sanitara, aceasta reprezinta prima si poate cea mai importanta metoda atat de prevenire cat si de combatere a diferitelor probleme medicale ce pot aparea din cauza diferitelor abuzuri pe care le facem deseori inconstient, in relatia cu corpul nostru. Este de o importanta vitala atat pentru noi ca indivizi cat si pentru o societate sanatoasa, per ansamblu.

Un stil sanatos de viata

Poate cel mai important element in prevenirea diferitelor situatii medicale, este chiar stilul nostru de viata. Un stil sanatos de viata este compus din:

  • Alimentatie sanatoasa
  • Hidratare
  • Miscare
  • Odihna

In special in secolul vitezei, este extraordinar de usor sa pierdem control greutatii, sa ignoram somnul si sa gasim tot mai greu si mai putin acele clipe de detasare si ameliorare a stress-ului. Din exact acest motiv un stil sanatos de viata este mai important acum decat niciodata.

 

Chestionar satisfactie

În vederea aprecierii îngrijirilor medicale pe care le-ați primit în spitalul nostru și a creșterii calității acestora,vă rugăm să aveți amabilitatea de a răspunde întrebărilor din chestionarul de mai jos.

Vă rugăm să fiți sinceri și să alegeţi varianta care descrie cel mai bine situaţia dumneavoastră !

NU TREBUIE SĂ COMPLETAȚI NUMELE SAU PRENUMELE DUMNEAVOASTRĂ !!!

ACEST CHESTIONAR ESTE ANONIM !!! (Informaţia obţinută nu va fi asociată cu niciodată dumneavoastră.)