Politica de securitate a datelor cu caracter personal

Incepand cu data de  25.mai.2018, Regulamentul 2016/67/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, va fi aplicat de catre toate statele Uniunii Europene.

Tinand cont de prevederile Regulamentului mentionat, va informam ca datele dumneavoastra de contact se afla in baza de date a societatii, fiind obtinute in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare, datorita calitatii de solicitant de informatii, solicitant al serviciilor noastre, prestator de servicii sau furnizor.

Deoarece SC OVERMED MEDICAL CENTER SRL prelucreaza date cu caracter personal, dorim sa va asiguram pe aceasta cale ca societatea noastra a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra.

Daca sunteti de parere ca va prelucram datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta la adresa de email a Responsabilului cu Protectia Datelor : ciucafatima.rpd@gmail.com sau la numarul de telefon 0723.166.067.

De asemenea,aveti dreptul de a adresa o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *