Ambulator specialitate

Ambulator de specialitate

OVERMED MEDICAL CENTER dispune de 2 cabinete pentru consultatii in ambulator,ambele dotate cu aparatura de cea mai noua performanta in domeniul medical si amenajate astfel incat sa creeze un mediu placut si sigur pentru pacientele noastre.

Cabinetele sunt dotate cu ecografe VOLUSON E8, respectiv E10, cu functie 3D/4D, care permit cea mai eficienta examinare in domeniul Imagistica-Ecografie,atat in cazul ecografiilor gincologice,cat si atunci cand este vorba despre ecografia obstetricala de rutina sau de ecografia morfo-fetala.

De asemenea,in cadrul Serviciului Ambulator de Obstetrica-Ginecologie puteti beneficia si de conditiile efectuarii colposcopiei,cabinetele fiind dotate cu aparatura de specialitate.

In cadrul Clinicii OVERMED MEDICAL CENTER,puteti beneficia in cadrul consultatilor in Ambulator de urmatoarele servicii:
-consultatii ginecologie si examinare ecografica
-consultatii ginecologie infantila si examinare ecografica
-consultatii de infertilitate/cuplu
-monitorizarea sarcinii fiziologice sau patologice,unice sau multiple
-efectuarea ecografiilor de evaluare morfo-fetala
-efectuarea colposcopiei video-asistata

OVERMED MEDICAL CENTER pretuieste fiecare moment din timpul sarcinii pacientelor noastre,astfel incat,punem la dispozitie o sala de monitorizare a gravidei,dotata cu aparatura de specialitate de cea mai buna calitate pentru monitorizarea materno-fetala si efectuarea testului nonstress,prin cardiotocografie.